Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden
Op deze pagina vindt u de algemene- en leveringsvoorwaarden van In&outdeco


Deze voorwaarden zijn van toepassing op al onze verkopen en transacties. Heeft u vragen over één van deze bepalingen, dan kunt u zich wenden tot info@in-outdeco.nl
1. Algemeen
1a Op al onze artikelen zijn de Leverings- en betalingscondities van toepassing.
1b Uw bestelling wordt maximaal 3 dagen voor u gereserveerd. Is uw betaling na deze 3 dagen niet binnen, dan ontvangt u van ons een geheugensteuntje per e-mail. Reageert u hier niet op, dan komt uw bestelling te vervallen.
1c De koop van een artikel komt tot stand na aanvaarding van de bestelling en de bevestiging via e-mail. Deze orderbevestiging is tevens de factuur.
1d Wanneer u een bestelling plaatst ontvangt u van ons altijd een definitieve bevestiging per e-mail. Op deze bevestiging staat het totaalbedrag van uw bestelling en onze bankgegevens. Na ontvangst van uw betaling wordt uw order verwerkt en uiteraard z.s.m. naar het door u opgegeven afleveradres verzonden. Ook hierover ontvangt u altijd een bevestiging per e-mail.
1e Bestellingen worden afgehandeld op volgorde van binnenkomst. Ondanks dat wij de site up-to-date proberen te houden kan het incidenteel voorkomen dat een artikel al is gereserveerd omdat een ander u net voor is en net iets eerder op de bestelknop heeft geklikt. Wanneer dit het geval is, sturen wij u altijd een berichtje.
1f Omdat de kleuren van de afgebeelde artikelen verschillend getoond kunnen worden op basis van de monitorinstellingen en capaciteiten van de (potentiële) koper, kunnen kleurafwijkingen niet worden uitgesloten.
1g Let op: artikelen gekocht tijdens acties en/of afgeprijsde artikelen kunnen NIET geruild of geretourneerd worden. Ligt de fout bij in&outdeco dan is retourneren natuurlijk wel mogelijk.
2. Prijzen
2a Alle prijzen staan vermeld in euro`s en zijn inclusief BTW maar exclusief behandel- en verzendkosten.
2b Waterornamentenoutlet.nl is niet verantwoordelijk voor tik/zet- en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien zich dit voordoet zal de prijs door Waterornamentenoutlet.nl worden aangepast.
3. Annuleren
Iedere bestelling kan, zonder kosten, binnen 24 uur nadat u de bestelling heeft geplaatst worden geannuleerd (mits het artikelen niet al is verzonden). Wij verzoeken u daartoe een e-mail te sturen aan info@waterornamentenoutlet.nl. Uw orderannulering zal per e-mail bevestigd worden.
Indien u niet binnen 24 uur de bestelling heeft geannuleerd c.q. geen bevestiging van annulering kunt overleggen, bent u betalingsplichtig. In&outdeco is gerechtigd reserveringskosten aan u door te berekenen, indien de bestelling niet is geannuleerd en niet binnen de gestelde periode voldaan wordt.
4. Retourneren
Indien u een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen heeft u recht het product binnen twee (2) werkdagen na aflevering aan In&outdeco te retourneren (m.u.v. het genoemde onder 8). Retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd indien er vooraf schriftelijk melding is gemaakt, de verpakking van het product onbeschadigd is, er geen gebruikssporen zijn en met kaartjes, prijsjes e.d. er nog aan.
Wij verrekenen de verzendkosten die wij voor onze rekening hebben genomen met het te retourneren bedrag. Bij ruilen zijn de verzendkosten van het terug sturen tevens voor uw rekening.
5. Betaling
Betaling kan geschieden per iDeal of vooruitbetaling. Bij betaling per bank of giro geldt als datum van betaling de datum van creditering van de giro- respectievelijk bankrekening van Waterornamenten.nl. Na ontvangst van uw betaling wordt uw order verwerkt en streeft Waterornamentenoutlet.nl er naar om uw bestelling binnen 5 werkdagen te verzenden.
6. Verzendkosten
6a Voor leveringen binnen Nederland worden €4.95 behandel- en verzendkosten berekend tot een gewicht van 10 kg.
6b Wanneer u de bestelling komt afhalen betaalt u geen behandel- en verzendkosten.
6c Voor leveringen in het buitenland binnen de EU I worden €20,00 behandel- en verzendkosten in rekening gebracht
7. Levering
7a Waterornamentenoutlet.nl streeft er naar alle artikelen binnen 5 werkdagen na ontvangst van de betaling ter bestelling aan te bieden aan TNT-post, zie onder 5.
7b Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging van de goederen tijdens verzending via TNT-Post. U kunt dit risico verzekeren tegen meerprijs. Wilt u hier gebruik van maken, geef dit dan door bij uw bestelling.
7c Als artikelen een langere levertijd hebben dan voorzien dan zal de koper via e-mail hiervan op de hoogte gesteld worden. De maximale levertijd is echter 30 dagen na ontvangst van de betaling. Indien de levertijd langer is dan 30 dagen, heeft de koper het recht om de overeenkomst te beëindigen. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht.
7d Waterornamentenoutlet.nl wacht met verzenden tot uw bestelling compleet is. Wilt u dat de artikelen die op voorraad zijn eerder worden verzonden dan worden hiervoor de extra verzendkosten in rekening gebracht.
7e Indien artikelen onverhoopt niet leverbaar zijn zal dit per e-mail medegedeeld worden. De koper heeft de mogelijkheid om de order te annuleren, of vervangende artikelen te bestellen, voor het gelijke orderbedrag.
8. Afkoelingsperiode
Na ontvangst van de door de koper bestelde artikelen, heeft koper het recht de artikelen binnen 7 werkdagen na de verzenddatum, retour te zenden. Dit is alleen mogelijk als koper hier voorafgaand via e-mail melding van gemaakt heeft aan In&outdeco. Na ontvangst van de retourzending, zal het orderbedrag (minus de door ons gemaakte behandel- en verzendkosten) binnen 10 dagen teruggestort worden op de bank/girorekening van de klant. Dit recht is niet van toepassing indien:
8a een artikel gebruikt is.
8b de koper zelf heeft getracht een gebrek te herstellen;
8c de originele verpakking/aanhechting van de labels ontbreekt.
8d artikelen die met korting zijn verkregen bv. in de uitverkoop of tijdens acties.
De koper is zelf verantwoordelijk voor het retourneren. In&outdeco gaat er vanuit dat de koper de zending op dezelfde wijze retourneert en waar nodig verzekerd verstuurt. Franco, rembours en onvoldoende gefrankeerde zendingen worden door Waterornamentenoutlet.nl nimmer geaccepteerd.
9. Aansprakelijkheid
9a Wij kunnen geen garantie geven op kleurafwijkingen en natuurlijke materiaal fouten.
9b U heeft de verplichting om bij aflevering te onderzoeken of de producten aan de overeenkomst beantwoorden. Indien dit niet het geval is, dient u In&outdeco daarvan zo spoedig mogelijk en in ieder geval binnen twee (2) werkdagen na verzending schriftelijk/email en gemotiveerd kennis te geven.
9c Indien is aangetoond dat de producten niet aan de overeenkomst beantwoorden, heeft In&outdeco de keuze de desbetreffende producten tegen retournering daarvan te vervangen door nieuwe producten dan wel de factuurwaarde daarvan te restitueren.
10. Privacy
Alle persoonsgegevens worden uitsluitend en alleen door In&outdeco gebruikt en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld, mits noodzakelijk voor betalingstransacties en bezorging van de bestelling.
11. Copyright
Alle rechten voorbehouden. Niets uit de website van Waterornamentenoutlet.nl mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Waterornamentenoutlet.nl.
Heeft u over onze diensten en/of artikelen een klacht neemt u dan contact met ons op.
info@in-outdeco.nl(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2010 - 2023 In & Outdeco | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel